Mystery Of Fibromyalgia Er Endelig Løst | Brutt Blodkar I Hånden

Mystery Of Fibromyalgia Er Endelig Løst

Mystery Of Fibromyalgia Er Endelig Løst | Brutt Blodkar I Hånden

Mystery Of Fibromyalgia Er Endelig LøstI mange år har fibromyalgi-pasienter opplevd uforklarlige smerter som mange leger trodde bare var psykologiske eller “i hodet”, og mysteriet med fibromyalgi er løst.

Mystery Of Fibromyalgia Er Endelig Løst

Mystery Of Fibromyalgia Er Endelig Løst

Nå har fibromyalgioffer blitt validert. Forskere har isolert hovedkilden til smerte for disse pasientene på usannsynlige steder: et overskudd av blodkar i hånden.
Disse overflødige blodkarene er en spesiell type nervefibre, kalt arteriolole-lead (AV) leads. Studieforskerne, publisert i smertestillende journal, så på huden til en pasient med sensorisk nervefiberunderskudd, noe som resulterte i en nedgang i smerteresponsen. De undersøkte deretter hudprøvene som ble tatt fra hendene til andre fibromyalgi-pasienter og fant en overdreven mengde av shunt.

Mystery Of Fibromyalgia Er Endelig Løst

Til nå ble AV-shuntfibre bare ansett som ansvarlige for å regulere blodstrømmen. Nå har det blitt oppdaget at det er en direkte spor mellom disse nervene og smerter i hele kroppen som mange pasienter lider av fibromyalgi. Vi kan nå løse mysteriet om fibromyalgi.

Sier Dr. Frank L. Rice, nevrovitenskapsmann,

Vi trodde allerede at disse nerveenderne bare var involvert i regulering av blodstrøm på underbevisst nivå, men vi ser her beviset på at endene av blodkarene også kan bidra til vår følelse av bevisst berøring … og også til smerte. Denne dårlig styrte blodstrømmen kan forårsake muskelsmerter og følelsen av utmattelse forårsaket av melkesyreoppbygging og lave nivåer av fibromyalgibetennelse hos pasienter. Dette kan bidra til hjernens hyperaktivitet.

Denne oppdagelsen kan føre til fremtidige effektive behandlinger for sykdommen, da nåværende behandlinger som narkotiske smertestillende midler, antiepileptika og antidepressiva ikke har lindret millioner av pasienter.

I tillegg kan dette gjennombruddet bidra til å løse andre dvelende problemer rundt denne mystiske sykdommen, som svekkende tretthet, ekstreme smerter i hendene og andre spesifikke områder i kroppen, samt årsaken til at forkjølelsen ser ut til å forverres. symptomer.

Kilde:

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com