Ikke Bare Coronavirus, Lady Gaga Vil Finansiere Forskning På Fibromyalgi: “Jeg Vil Være Mor Og Filantropist”

Lady Gaga Fibromyalgi

Ikke Bare Coronavirus, Lady Gaga Vil Finansiere Forskning På Fibromyalgi: “Jeg Vil Være Mor Og Filantropist”

Lady Gaga Fibromyalgi – Lady Gaga har lidd av fibromyalgi i mange år og vil forsøke å finansiere forskning på dette syndromet. Men fremfor alt ønsker hun å bli mor

Lady Gaga Fibromyalgi

Lady Gaga Fibromyalgi

Han har overrasket alle sine partier ferdigheter, med  35 mi llion oppvokst i en uke for å finansiere Verdens helseorganisasjon Fund som bekjemper coronavirus  . Men de som har fulgt henne i årevis, vet at  Lady Gaga  alltid har vært involvert i Born This Way Foundation i gunstige årsaker, fra å støtte kampen mot fattigdom gjennom kampene for rettighetene til LGBTQ + -samfunnet. Nå vil hun komme videre på denne veien, for å bli filantrop for å gjøre verden til et bedre sted.

Lady Gaga forpliktet seg til å forske

Ikke bare vil han fortsette å håndtere Coronavirus sammen med WHO – for eksempel med  all star-konserten som er planlagt 18. april for å relansere millionærinnsamlingen som skal finansiere sykehus og forskning på Covid-19  – men den vil også utvide engasjementet ved å finansiere forskning på andre patologier.

Lady Gaga har lidd av fibromyalgi i mange år, en kronisk patologi som brakte henne for to år siden for å avbryte hennes europeiske turné for smertene som forhindret henne fra å komme på scenen. Fremdeles lite kjent og til og med nektet av noen del av det vitenskapelige samfunnet, er fibromyalgi en patologi som bare nylig er blitt kodifisert blant revmatiske sykdommer  og regnes som en av de vanligste årsakene til kronisk utbredt smerte.

Forskning på fibromyalgi

Intervjuet av  InStyle  , som har viet et omfattende  Chromatica   temaopptak til  henne (hennes neste album hvis utgivelse er utsatt til et senere tidspunkt)  , kunngjør popstjernen i New York at hun vil  investere i forskning på fibromyalgsyndrom  og utover.

Jeg vil gjøre mye mer filantropi.Jeg vil bidra til å finansiere videre forskning på fibromyalgi og kroniske og nevropatiske smerter ved å samle et team av leger. Jeg har mange drømmer og forhåpninger. Hva jeg virkelig kan gjøre har jeg ingen anelse om, men jeg vet at jeg vil gjøre det med menneskene jeg er glad i.

Lady Gaga og familien ønsker

Men i fremtiden som popstjerne, gründer, skuespiller – hun  kunne være hovedpersonen i den nye filmen på enken Gucci ‘historie  – og veldedighet, ser Lady Gaga også opprettelsen av en familie. Etter slutten av forholdet til skuespiller Taylor Kinney og manager Christian Carino, begge tilsynelatende bestemt til bryllupet, er Germanotta nå forlovet med en Harvard-utdannet matematiker, Michael Polansky.

Jeg må si at jeg er veldig spent på tanken om å få barn. Jeg kan ikke vente med å bli mor. Er det ikke overraskende hva vi kan gjøre? Vi kan holde et menneske i oss og dyrke det. Så drar han og det er vår jobb å holde ham i live.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Behold: Mutha Monster. @ladygaga talks her return to music, motherhood, and tweeting the letter ‘f” in the #linkinbio. #ladygaga

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Kilde:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com