Hvorfor ikke noen forstår sykdommen av fibromyalgi?

Hvorfor ikke noen forstår sykdommen av fibromyalgi?

fibromyalgi Man undrer seg ofte  Hvorfor forstår ingen sykdommen fibromyalgi?

Fibromyalgi er kjent som en “usynlig sykdom”, symptomer som muskelsmerter, parestesi, kramper, kvalme, svimmelhet, hukommelsestap, kognitiv blokkering, depresjon og andre ser ikke eller hører en annen person enn pasienter, det er hva folk med fibromyalgi kalles hypokonder (som bekymrer seg for helsen sin på en usunn måte sykelig og uten grunn).

fibromyalgi  Det antas også at det eneste målet er å tiltrekke oppmerksomhet og være fokus for alle.

Det skal bemerkes at laboratoriestudiene viser et typisk utfall, og at medisinen ennå ikke har funnet eller forstått årsaken til sykdommen, det ser ut til at det er de sunne menneskene som ønsker publisitet og setter pris på vakker fysikk.

fibromyalgi Når folk begynner å merke symptomene, forstår de ikke hvorfor de føler seg dårlige hvis de alle ser bra ut, til og med leger.

Gå og utfordre din egen tro, og det er ekte smerter og andre tegn.

Leger, venner og atmosfæren der de løfter slike bekymringer når pasienten sier “ikke kan være syk, du ser bra ut, i hodet”. Det gjør at pasienten føler seg verre ute av stand til å fortsette sitt arbeid, aktiviteter og familieliv normalt og pasienten begynner å oppleve stress, angst og depresjon. Vi begynner å maskere smertene og, forsterket om dagen, låser ubehaget i seg selv.

Du vil komme til en tilstand av full hjelpeløshet hvis du ikke er i stand til å gjøre det fysisk eller mentalt, hvis smertene er uutholdelige og du også takler forvirring og mistillit fra andre, kolleger, venner, leger og til og med foreldre.

Hvis du på et eller annet tidspunkt lider av fibromyalgi, hatet du deg selv og folk stolte på deg ved å overbevise dem om hva staten følte var å overdrive.

Derfor er det veldig viktig å kjenne sykdommen godt og være godt informert for å kunne svare riktig når noen ikke stoler på oss, uten å komme inn i argumentasjonen og bli opprørt (noe som gjør oss til krise og tilbakefall) det er nyttig å husk vårt “språk” og spørsmål, spørsmål og forslag som vi vil komme til å adressere både trygt og komfortabelt, slik at de vet at vi ikke er det.

fibromyalgi Ikke bare lider vi av fysiske smerter og mange andre symptomer, men vi må også forsikre andre om at det vi lider er ekte.

Å ha en god diagnose og adekvat behandling er også veldig nødvendig. Det er ingen mirakelkur i jakten på pålitelig informasjon fra pålitelige kilder og merknader.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com