Fibromyalgi Skuldersmerter | Lettelse

Fibromyalgi skuldersmerter

Fibromyalgi Skuldersmerter | Lettelse

Fibromyalgi Skuldersmerter Som det fremste bevegelige leddet i kroppen, kan skulderen sikkert gjøre mange ting for oss, som å løfte, nå og støtte vår gode holdning.

Fibromyalgi Skuldersmerter

Fibromyalgi skuldersmerter

Problemet er at med all den bevegeligheten, og slitasje over tid, vil vi finne deg selv med fibromyalgi skuldersmerter som vil utstråle, brenne, strekke seg opp og ned på armen og forårsake svakhet.

Har du lagt merke til at når dine fibromyalgi skuldersmerter blusser, vil du muligens ha problemer med å nå, skrive, skrive, tekst, bruke musen eller ligge?

Fibromyalgi Ryggsmerter mellom skulder

Jeg holdt nylig på en live-videoserie på facebooksiden og snakket alt om skulderen, og måten enkle ting som å ligge i sengen på ryggen også kan blusse skuldersmerter når skulderen går i ro under en lavere stilling. du vil ikke tro at en før det skjer med deg, og gutt, kan det være smertefullt.

Kanskje du rekker å oppfordre noen tallerkener fra skapet, og føler en spiss og utstrålende smerte i overarmen? Å ja, jeg kjøper det, og hvorfor det alltid kjører hukommelsen min om sårbarheten i dette området. Skuldersmerter kan også være aldersrelaterte, jeg vet selv, jeg har hatt flere skulderproblemer siden jeg var 50 år gammel.
Skader, repetitive bevegelser eller aldersrelaterte skuldersmerter.
Med fibromyalgi skuldersmerter har vi flere variabler enn bare skuldersmerter ved seg selv. Med fibromyalgi har vi tilbøyeligheten til begge ømme områder rundt nedre nakke og utløser punkter som vil oppstå hvor som helst rundt hodet, nakken, skulderen og clavicle området.

Ting kan akkumuleres over tid. sysselsetting der du driver med repeterende bevegelse sammen med overkroppen, løfter barn, strekker seg for langt ut fra kroppen, og mer.

Utløserpunkter opprettes ofte fra skade eller repetitive bevegelser, og at jeg ønsker å si at det kan se ut som om det kobles sammen prikkespillet. I motsetning til ømme områder, har triggerpunkter en tendens til å utstråle smerter og at de har en tendens til å forårsake betennelse.

Hvis noen du kjenner til noen gang sier at fibromyalgi ikke er inflammatorisk, send dem hit, nevner jeg dette ofte.

Fibromyalgi nakke og skulder smerte

Apley-hudtesten er bare en test alle kan gjøre for å trene bevegelsesområdet rundt skulderen og overarmen (humeral). Som jeg viser her nedenfor, når du bare tilbake, som om du klør deg i ryggen.
Hvor langt er du i stand til å nå? klarer du å nå lenger på den ene armen enn den andre?
Jeg har mer rekkevidde med venstre arm, som jeg bruker her, riktig ikke maksimal mengde.
Daglige livsaktiviteter
Det er mange daglige livsaktiviteter som vil legge press på skuldrene. Når du gjør en aktivitet som støvsuging, må du forsikre deg om at du er fokusert og skyver deg inn i bevegelsen, i stedet for å la bevegelsen “trekke” i armen eller skulderen.

Husk alltid hvor mye du lærer når du søker etter noe. Det verste er å ha armen din allerede forlenget, så oppdage at noe er bare for tungt.

Som du kan forestille deg, kryper jeg når jeg ser folk på treningsstudioet som bruker Kettle Bells, fordi det ofte er farlig å utvide vekt for langt fra kroppen, og at vi bare vil ta feil på siden av forsiktighet.

Hvis du er på datamaskinen i lengre tid, ta pauser og skift til og med armen du bare bruker sammen med musen. Jeg foretrekker en trådløs mus, fordi musen som er innebygd i den bærbare datamaskinen ofte er veldig tøff på skuldrene og overarmene.

Vær forsiktig med å lene deg på armene eller skulderen. Jeg pleide å nylig lene meg ned på kjøkkenøya, støtte pannen med hånden, og i løpet av sekunder etter å ha hvilt armen på den høyeste delen av øya, fikk jeg en spiss utstrålende smerte helt opp til skulderen. det hadde sannsynligvis vært vinkelen og trykket sammen.

Fibromyalgi Skuldersmerter Lettelse

Fibromyalgi skuldersmerter

Det er mange forslag jeg til og med har gitt gjennom årene for skuldersmerter, men la oss spesialisere oss i et par viktige her.

1. Sirkulasjonsbehandling (i dette tilfellet varm / kald terapi) er viktig og kan lindre smerteintensiteten. I motsetning til en nedre ekstremitet, vil det være et tøffere slag å lykkes på dette området, men vi må oppfordre til kreativitet. du veksler varmt og kaldt vann i dusjen (ikke mulig for alle) med alternative varme og kalde pakker på skulderområdet.

(MERK at det vanligvis anbefalte tidspunktet for varm / kald terapi vanligvis er 20 minutter varmt, 20 minutter kaldt. Imidlertid, med fibromyalgi, foretrekker jeg å nevne 10 minutter eller kanskje mindre) forsøk å få hele 45 minutter til en time inn, og dette kan være tilstrekkelig i flere, 1-2 ganger per dag eller når det er mulig.

2. husk søvnvanene. det er åpenbart at sidesoving ikke ville være det enkleste, men også når du ligger på ryggen, får skulderen lov til å falle lenger enn når du står stående. Jeg synes det er veldig nyttig å bruke en liten pute under skulderen når jeg trenger den.

3. Hold blodet flyte ved å gjøre et hvilket som helst nivå av daglig bevegelse som er riktig for deg. Følg meg på treningssiden, Fibro Fit People, hvor jeg til og med har en videoseksjon av treningsvideoer i en kategori som er fokusert og skreddersydd for fibromyalgi.

4. Bruk “Shoulders Back” -enheten som vises her i artikkelen om øvre ryggsmerter. Jeg utnytter dette, og at jeg har fått mange gode kommentarer og tilbakemeldinger fra andre som bruker det. Det hjelper kroppsholdning, skulderstøtte, og som min erfaring rapporterer folk at det bare føles bra. du bruker det ikke hele tiden, bare nok.

5. husk holdning, skriv inn selvtilliten din. Tror ikke det betyr noe? Det gjør det virkelig. Fallende holdning påvirker skuldrene, hele ryggen, brystet, magen og kragebenet.

Naturlige midler / antiinflammatorier
Enten det er fibromyalgismerter som i seg selv forårsaker skuldersmerter, leddgikt eller bursitt, vil du muligens prøve å bruke naturlige midler først. jeg foretrekker Boswelia, CBD oljer eller krem ​​og Astazanthin.

Med leddsmerter er det ofte betennelse. Alle forslagene ovenfor er ment å skalere tilbake betennelse. sørg for å håndtere eventuelle problemer med bentetthet, og hvis du er over 50 som meg, kan det være en god ide å få en DEXA-skanning til hvert annet år.

Kilde:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com