Fibromyalgi Og Coronavirus (COVID-19) – Forsiktighetsregler, Råd Og Bevissthet

Fibromyalgi og Coronavirus

Fibromyalgi Og Coronavirus (COVID-19) – Forsiktighetsregler, Råd Og Bevissthet

Fibromyalgi Og Coronavirus Hvis du har fibromyalgi og er bekymret for koronavirus (COVID-19). Så er det noen få ting du bør vite om fibromyalgi og coronavirus.

Fibromyalgi og coronavirus

undersøkelsen

Koronaviruset er en familie av virus som er preget av symptomer som rennende nese, sår hals, feber og tørr hoste. Hans sykdom kan være mer alvorlig for eldre og personer med svekket immunforsvar. Denne sykdommen rammer også personer med andre medisinske tilstander som astma, hjertesykdom eller diabetes.

Fibromyalgi er en lidelse som er preget av muskel- og skjelettsmerter med symptomer som smerter, tretthet, søvnløshet, hukommelse og humørproblemer. Denne sykdommen rammer hovedsakelig kvinner. På grunn av denne sykdommen klarer ikke folk å utføre sine daglige gjøremål, og noen mennesker er ofte ikke i stand til å jobbe i det hele tatt.

I utgangspunktet kan personer med fibromyalgi få koronavirus, og det kan være dødelig. Forutsatt at fibromyalgi bare er et kronisk utmattelsessyndrom, og koronavirus er en familie av virus som gjør mennesker syke. Personer med fibromyalgi kan fremdeles bekjempe koronaviruset, fordi til tross for smerter i muskel- og skjelettet, kan immunforsvaret deres ha tilstrekkelig kapasitet til å bekjempe virus. Leger har imidlertid ikke bevist at denne teorien er medisinsk korrekt.

Leger og forskere prøver å kurere coronavirus, akkurat som fibromyalgi. Personer med fibromyalgi har ingen kur for tilstanden sin, noe som kan frigjøre dem helt fra smertene. Imidlertid har de et støttesystem der de holder på kostholdet og andre øvelser. Noe som gir dem litt smertelindring.

Kjemper med COVID-19

Når viruset har spredd seg til ditt område, bør du gjøre følgende:

  • Hvis du er i stor trafikk eller i et fullsatt område, bør du dekke nesen og munnen med en maske.
  • Du bør regelmessig ta sink, vitamin A, ikke mer enn 8000 enheter per dag, vitamin C, D og E og hyllebær. (de er alle i ett ViraPro ™ -produkt). Dette vil styrke immunforsvaret ditt. Og det er et annet ProBoost ™ -tilskudd som hjelper til med å øke immunforsvaret.
  • Når viruset sprer seg raskt, bør du øyeblikkelig unngå overfylte steder. Fordi hvem som helst kan ha viruset og det kan spre seg når det er suspendert i lufta fordi den smittede hoster uten maske.
  • Hold halsen fuktig, drikk vann hvert 10. til 15. minutt.

Pandemisk koronavirus og kronisk fibromyalgi utmattelse

Det er et vanlig pandemivirus som sprer seg nesten overalt i verden. Hvis du bor i et område der det allerede har rammet, må du ta forholdsregler for å beskytte deg selv. Når det gjelder personer med fibromyalgi, kan coronavirus nå deg hvis du ikke tar vare på deg selv. Viruset kan påvirke hvem som helst, men for mennesker som allerede har andre helseproblemer, er det livsfarlig.

Men angående hypotesen, er det mulig at personer med fibromyalgi ikke har noen effekt på immunforsvaret deres på grunn av deres tilstand. Immunsystemet deres er like sterkt som et normalt menneske. Vi venter imidlertid på at forskere og leger skal bevise at teoriene om fibromyalgi og koronaviruset er sanne eller usanne.

Fra Chronicoid-samfunnet foreslår vi at du tar forholdsregler og er i sikkerhet mot COVID-19-pandemien. Og ta tilskuddene som er nevnt over for å holde immunforsvaret sterkt for å bekjempe viruset.

Kilde:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com