Fibromyalgi Arsaker | Legen Vil Aldri Fortelle Deg Om

Fibromyalgi Arsaker

Fibromyalgi Arsaker | Legen Vil Aldri Fortelle Deg Om

Fibromyalgi Arsaker – mens bare et estimat, påvirker fibromyalgi 1 av 50 personer, totalt opptil 6 millioner. Det er preget av kroniske smerter i muskel- og skjelettet ledsaget av symptomer som tåke i hjernen, kognitiv svikt, depresjon, smertefulle punkter i kroppen, utmattelse og søvnforstyrrelser. Hovedårsaken til fibromyalgi er fremdeles uklar, og den konvensjonelle medisinen adresserer for tiden symptomene ved bruk av smertestillende midler og antidepressiva.

På den annen side har funksjonell medisin som mål å bestemme roten til fibromyalgiårsaken, behandle det underliggende problemet og dermed reversere tilstanden. Ifølge en funksjonsmedisinsk lege fibromyalgi Årsaker, er problemene nedenfor de 10 beste rotene til fibromyalgi årsaker.

10 Fibromyalgi Arsaker

Fibromyalgi Arsaker

1. Skjoldbrusk lidelser

Det er mange mennesker overalt som jobber med noen problemer med skjoldbruskkjertelen. For å bestemme det nøyaktige problemet og måle funksjonen til skjoldbruskkjertelen, bør 6 forskjellige blodmarkører sjekkes. Derfor er det avgjørende for riktig helse å opprettholde det optimale området for skjoldbrusknivået. Når disse nivåene blir normale og balanserte, vil du sannsynligvis føle deg eliminert av tretthet, søvnforstyrrelser, depresjon og tåke i hjernen.

 

2. Næringsmangel

Dette er en annen mulig grunn til fibromyalgi . Derfor er mennesker som lider av fibromyalgi ofte mangelfulle med magnesium, D-vitamin og vitamin B12. Imidlertid antas det at ved å stimulere og øke magnesiumnivåene, kan dette helseproblemet bli snudd.

 

3. Liten tarmbakteriell gjengroing (SIBO) og lekk tarm

Når bakteriene i kroppen øker og kommer ut av balanse er det en alvorlig trussel for fibromyalgi. Derfor reduser inntaket av antibiotika og sukkerrikt kosthold fordi det er en av årsakene som forårsaker bakterievekst. Dessuten er det ekstremt viktig å opprettholde tarmen helse.

 

4. Glutenintoleranse

Gluten er en vanlig årsak for et bredt spekter av sykdommer. Det kan også være en årsak til fibromyalgi. Andre problemer som kan utløses av glutenintoleranse er søvnproblemer, tretthet, depresjon, atferdsproblemer, kognitiv svikt og smerter.

 

5. Candida gjengroing

Når Candida oversvever og bryter ned tarmveggen, kan den trenge gjennom blodomløpet og frigjøre giftige stoffer i systemet. Som et resultat vil det sannsynligvis utløse smerter, tretthet og tåke i hjernen. De fleste pasienter med fibromyalgi har faktisk hatt Candida-gjengroing.

 

6. Adrenal Fatigue

Hvis du er under kronisk stress, betyr det at du risikerer binyre tretthet. Andre binyrestressorer er vitaminmangel, Candida, matintoleranser og kvikksølvtoksisitet.

7. Glutathionmangel

Glutathione er en viktig antioksidant, som er ansvarlig for kroppens avgiftningsprosess. Når det giftige stoffet overstiger de normale mengdene i kroppen, er det dessuten ikke nok enzymer til å produsere og resirkulere glutation.

 

8. Mikotoksiner

Giftige forbindelser som den giftige formen produserer er mykotoksiner. Alle kan være i fare for mykotoksiner.

 

9. Merkurstoksisitet

Dette kjemiske elementet er svært giftig for kroppene våre. Videre er det en mulig årsak til fibromyalgi og andre kroniske sykdommer, som nevrologiske lidelser, autoimmune sykdommer, kronisk utmattelsessyndrom og kreft.

 

10. MTHFR-mutasjoner

MTHFR er et enzym som er nødvendig for metylering. Denne metabolske prosessen konverterer folat og folsyre til aktive former, slik at kroppen kan bruke dem. Dessuten avgifter denne prosessen kroppen. Når det er flere mutasjoner i genet, er imidlertid kravet til folsyre, metyl-B6 og metyl-B12 høyere.

Fibromyalgi årsaker

Som du kan se fra listen ovenfor, er mange av disse årsakene knyttet sammen, og det er ofte ingen eneste årsak til fibromyalgi eller noen kronisk sykdom. Det er en kombinasjon av flere eller muligens alle de ovennevnte. Fordi det kan være komplisert å komme til rotårsaken, anbefaler jeg at du finner en funksjonell medisinsk lege i ditt område for å hjelpe med å avdekke årsaken til deg. Du trenger ikke å unødvendig lide eller maskere symptomene dine med smertestillende medisiner og antidepressiva.

Kilde:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com