Fibromyalgi: Hvordan Ville Det Sett Ut Hvis Det Var Synlig

Fibromyalgi:

Fibromyalgi: Hvordan Ville Det Sett Ut Hvis Det Var Synlig

Fibromyalgi: Hvordan Ville Det Sett Ut Hvis Det Var Synlig

fibromyalgi

Det er flere sykdommer som ikke er synlige for det menneskelige øyet, for eksempel depresjon, som er en sykdom, men vi kan ikke se det eller berøre det. Blant de mange sykdommer og patologier som vi ikke kan se på noen måte, er det også fibromyalgi, en virkelig funksjonshemmende tilstand for de mange som lider av den. Mange lurer på hvordan fibromyalgi ville sett ut hvis den var synlig.

Fibromyalgi diagnose

Diagnosen hans er ikke enkel, før vi kan si at en pasient lider av fibromyalgi , må vi utelukke enhver type problem som: enhver immunologisk, tumor eller smittsom prosess. Kort sagt er det egentlig mer komplisert enn forventet, men for å forstå kysten vi snakker om, vil vi gå i detalj.

For det første er fibromyalgi en patologi som rammer omtrent 8% av verdens befolkning, den viser en utbredelse av kvinnelige pasienter i stedet for menn.

Alderen der det oppstår kan variere fra 20 til 60 år, selv om det ikke er hyppig, men det er noen tilfeller, det kan forekomme hos ungdommer og barn.

Fibromyalgi kan ikke diagnostiseres 100%, siden det ikke er røntgenbilder, ultralyd, analyser eller magnetiske resonanser som kan bevise at denne patologien er til stede.

Har generalisert smerte på alle muskler

Denne sykdommen presenterer generaliserte smerter på alle musklene, først starter vi fra et spesifikt punkt, hvor vi begynner å føle lette smerter.

Så senere beveger den seg og øker mer og mer til det gjør det nesten umulig å gjøre enkle bevegelser. Allerede i 1900 ble det gjenkjent, selv om det med et annet navn: fibrositt, men etter en rekke undersøkelser i 1990, i Amerika, tok det navnet fibromyalgi og fant parametere for å diagnostisere det.

Men det var først i 1992 at det ble anerkjent over hele verden som en patologi, kort sagt, det har alltid vært mye mystikk rundt fibromyalgi.

Fortsatt er ikke alle leger helt klar over denne sykdommen eller i det minste, ikke alle av dem er fullstendig oppdatert om forholdene som fibromyalgi innebærer. Men hvis du tror at du lider av det, er det viktig å foreta en sjekk av allmennlegen og ikke diagnostisere deg selv om sykdommen.

12 tanker om “Fibromyalgi: Hvordan ville det sett ut hvis det var synlig”

1   Jeg disse smertene er sanne skuespillerinner når de kommer, men ingen har noen gang forstått hva de er, de kom en gang til meg fra kjeven og sistosta i det hele tatt, selv på hodet som jeg kunne gjøre?

 Jeg lider av fibromyalgi, tror jeg i flere år. Det ble diagnostisert i mai 2019, etter mange tester som ville ha ekskludert forskjellige sykdommer, fordi dette syndromet bare kan diagnostiseres med unntak av andre patologier. De fortalte at nn er kurbar. Men jeg følger forskjellige veier fra de vanlige terapiene, og jeg må si at jeg klarer å komme meg ut av det.

  kan jeg spørre deg hva slags behandling gjør du? Jeg lider også av det

  Det ville være veldig hyggelig å ha åpenbaringen om disse virkemidlene, alternativer til medisiner.
Magen og leveren min kan ikke ta den lenger

  hva ville være de alternative rutene, takk? være spesifikke ellers kan vi ikke hjelpe hverandre

  God kveld kan du vennligst fortelle oss hva du har gjort og gjør for å komme ut av det … tusen takk. God kveld

God kveld, jeg er 34 år gammel og i går fikk jeg beskjed fra revmatologen om å lide av fibromyalgi .. Jeg må si at jeg allerede var klar over det ved å gjøre research på internett.  har vedvarende grusomme smerter .. det påvirker hele kroppen .. spesielt har jeg sterke smerter i bryst og armer og fortsetter så i bena med kramper .. men jeg sier at cm det er mulig at ingen annen kur kan finnes andre enn dråper beroligende eller antidepressiva .. absolutt oppstår angst fra det øyeblikket du føler deg gjennomboret kontinuerlig .. og misforståelse er ikke nyttig. Jeg ønsket å be cm om å takle dette problemet .. takk xl lytter.

8   Jeg det første symptomet hadde det i 1982. Jeg begynte med sterke smerter i anus og deretter en fot, og nå etter nesten 40 år har jeg ikke et poeng som ikke er smertefullt, spesielt ikke kjøtt på bena, brystsmerter som virker symptomer på hjerte angrep, kramper i hele kroppen på høyden av ribbeina og lungene, en unormal tretthet for å sove. Jeg må ta medisiner, og jeg stopper fordi jeg kunne fortsette og det er ingen behandlinger.

  Jeg ble gjenkjent i november 2018, men jeg fikk ikke noen annen terapi enn tachipirin og laroksil. Hvordan kan jeg hjelpe meg selv? Takk

10 Hallo, jeg har lidd av fibromyalgi i 20 år, og jeg må si at til tross for all min innsats for å leve med denne sykdommen, ønsker jeg å bli behandlet med ozonbehandling, sier legen min at det er farlig, det er ikke for alle , og her i Sveits er ikke sykdommen deaktivert, jeg vil gjerne vite mer takk.

11 Dessverre er det mange sykdommer som dette som forårsaker en kronisk betennelsestilstand i visse områder eller i hele kroppen. Årsaken er ikke en, og leger vil derfor aldri kunne stille en definitiv diagnose.
I disse tilfellene har jeg lyst til å si at det er bedre å prøve naturmidler enn å fylle deg medisiner som vi vet skader kroppen vår.

12 Hallo Valentina,
vi kan dessverre ikke gi medisinske indikasjoner for en så alvorlig sykdom.
Mange leger tar i bruk eller anbefaler alternative virkemidler, men effektiviteten varierer fra person til person.
For øyeblikket det eneste han kan gjøre er å be om en medisinsk mening eller kanskje sammenligne seg
med de som allerede har eksperimentert med positive alternative strategier.
Lykke til

Kilde:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com