Fibromyalgi | Stress Er Det Største Problemet Med Fibromyalgi!

Fibromyalgi

Fibromyalgi | Stress Er Det Største Problemet Med Fibromyalgi!

Spread the love

Fibromyalgi StressAlle har mye spenning i livet sitt. Stress er det alle vet og er kjent for å være et faktum i livet. Du kan ikke få nok inntekt, problemer med ekteskap eller barn osv. Det kunne ha vært alt. Personer med fibromyalgi har høy grad av spenning.

Fibromyalgi Stress er det største problemet

Alle vet at stress er en stille morder. Symptomer og bivirkninger av stress kan forårsake hjertesykdom, hjerteinfarkt, angst, depresjon og andre anfall. Stress er det største problemet for fibromyalgi.

Eventuell depresjon og fibromyalgi høydepunkter.

Den hypotalamus-hypofyse – binyreaksen antas å unnslippe spenningen som er involvert. Når individer er rammet av fibromyalgi, bryter denne sykdommen ned i denne aksen, og disse nivåene er mye høyere enn hos gjennomsnittlige mennesker.

Personer med fibromyalgi har varierende nivåer av HPA som kan redusere stresshormoner som adrenalin som kortisol. Uten disse sårt tiltrengte smertestillende midler synker spenningsnivået uten forvarsel.

En person kan bli syk av denne byrden. Mange symptomer er forårsaket av stress, og du vet ikke engang at de er forbundet med stress. Hvis en person også lider av fibromyalgi, kan det føre til en ugunstig situasjon. Du opplever mer smerte med stress, og fibromyalgi er et høyt stresssyndrom. Hvis du opplever migrene, kan dette stresset øke smerte. Stress forverrer også annen smerte forårsaket av fibromyalgi. du er stresset, vil søvnen også bli påvirket. Mennesker som opplever stress, føler ofte at de ikke lett kan sovne. Det ser ut til at tankene dine hele tiden løper, selv når du sovner. Du vet ikke en gang hvordan du skal takle dette stresset. Alle ting begynner å tenke på deg når det er på tide å sove. Du har manglende evne til å slappe av.

Hvordan redusere stress

Yoga og meditasjon anses å være effektive for å lindre stress.
Yoga kan være vanskelig for mennesker med fibromyalgi, men noen av de grunnleggende kan være til stor hjelp.
Prosessen med å puste inn og puste ut med kroppens muskler er meditasjon.
Dette har også blitt brukt i århundrer og er en form for kinesisk medisin som yoga.

Fibromyalgi

Stress kan også forbedres ved bruk av angstdempende medisiner. Leger foreskriver medisiner som kan hjelpe deg med å roe deg ned og minimere stress. Hvis du tror at disse medisinene er gunstige for deg, kan du kontakte legen din for å finne ut hvilken som er best for deg.

Ta deg tid til å slappe av og finn tid for deg selv. Dype pusteteknikker er også effektive for å avlaste stress, og de tingene du liker vil også gi litt avslapping. Det kan være som å ta en tur i parken, tilbringe tid med dine nærmeste, gjøre noe eller lignende. Men sørg for å bruke litt tid på å gjøre ting du liker.

Et sunt og balansert kosthold bidrar også til å redusere stress. For det meste refererer folk ikke til maten de spiser, men til konteksten. Det er viktig å ta fersk frukt og grønnsaker. Prøv også å spise magert kjøtt som kylling og fisk. Unngå bearbeidet mat, og sukker kan hjelpe deg.

Noen ganger er det vanskelig for deg å eliminere noe av maten i livet ditt, men når det gjør det, er det verdt det. Det er også viktig å spise riktig mengde mat. Stressnivået begynner å stige når du spiser for mye eller spiser feil mat.

Rådfør deg med legen din for flere måter å avlaste stress på. Legen din vil forstå saken din og komme med anbefalinger som passer for deg. Du kan håndtere stresset ditt med råd fra en lege.

Essensen

Det antas at folk som lider av stress også lider av fibromyalgi og omvendt. Stress og fibromyalgi går hånd i hånd. Å takle stress er ikke lett, men du må finne effektive måter å håndtere livet ditt og redusere stress. Det blir verre som et resultat av stress, forårsaker mer smerte og problemer.

Den konkluderer med at det er mulig å håndtere stress og leve det livet du ønsker, med hjelp fra legen din og med informasjonen gitt ovenfor. Kjemp for å takle stress. Lag en liste over ting du kan gjøre for å redusere stress og se legen din om hvordan du kan redusere stress. Du kan bruke en ny person uten stress.

Kilde:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com