Cannabis For Fibromyalgi | Firmaet Designer Cannabis Smertepine Og Nervesmerter

Cannabis For Fibromyalgi | Firmaet Designer Cannabis Smertepine Og Nervesmerter

Cannabis For Fibromyalgi Cannabis har blitt brukt som et allopatisk homeopatisk middel  i hundrevis av år  . Over tid tyder bevis på at planten var et urtemedisin mot psyko-nevrologiske lidelser, kreft (det  mest oppdaterte  beviset er “lungekreft mirakler”), revmatisme, seksuelle lidelser og smertefulle komplikasjoner  forbundet med  fødsel. Dette gamle verktøyet har nå  en  ny, moderne applikasjon.

Cannabis For Fibromyalgi Og Nervesmerter

Cannabis For Fibromyalgi

Fibromyalgi og diabetisk nevropati har noen ting til felles. Begge forholdene innebærer tilsynelatende uforklarlige smerter, prikking  og kan  dramatisk redusere livskvaliteten din.

Tidligere forskning antyder at cannabis kan ha kraftige terapeutiske effekter for begge tilstander, og denne nye smertelappen gir  en erstatningstilnærming  for utrolig vanskelige å behandle tilstander.

En undersøkelse fra 2014 av National Pain Foundations fant at cannabis ble betraktet som  den fremste  effektive smertestillende medisinen av fibromyalgipasienter som var villige  til å foreta  urten.

Ikke alle respondentene brukte cannabis. Imidlertid  antydet de som  brukte den at urten fungerte bedre for  å regulere  smerter enn  de fleste  oppskriftene på fibromyalgi, inkludert Savella, Cymbalta og Lyrica.

Små tester på mennesker med cannabis for diabetisk nevropati har også vært vellykket. En studie av 16 pasienter med diabetisk fotneuropati fant at urten med suksess reduserte smertesymptomer  på en  doseavhengig måte. Cannabisplanten har med suksess redusert nervesmerter  relatert til  forhold som  MS  også  .

Mens dyre cannabisbaserte legemidler allerede er tilgjengelige i noen land for behandling av nervesykdommer, blir de fleste pasienter med Cannas nysgjerrighet forbannet med  aktuelle kremer og orale cannabisalternativer,  som kan  være noe sterke om dagen.

Nå har et innovativt selskap, Cannabis Science, lansert en revolusjonerende ny medisinapplikasjon for cannabis.

Cannabis Science designer en infusert smerteplaster

Cannabis For Fibromyalgi

Cannabis Science, Inc.  kan være et  farmasøytisk forskningsfirma som jobber for å utvikle innovative nye cannabismedisiner. Nå  trenger de  kunngjort sitt siste prosjekt, en  hudplaster  som gir  en sterk  smertemedisin gjennom huden og inn i blodomløpet.

Selskapet har to nye lapper i tankene, en for fibromyalgi og en for diabetisk nevropati. Selv om begge lappene inneholder cannabinoider, vil hver formulering og leveringsmetode  være  designet for å mer effektivt håndtere symptomene på den respektive sykdommen.

Cannabis Science, administrerende direktør Raymond Dabney, forklarer i en  håndsdel som  kunngjør den nye smertelappen:

Utviklingen  av de  to nye farmasøytiske applikasjonene  er ganske enkelt  toppen av isfjellet for det vi ser  fordi  veien videre for  Cannabis Science.

Mens  vi prøver  å utvide  vår jordiske vekstevne og fasiliteter  til å levere  vårt eget produkt  til å levere  våre egne materialforskere  til å danne  disse formuleringene, er vi  også  opptatt med å undersøke potensielle behov for medisinske anvendelser  assosiert med  cannabis og utvikle metoder for levering  av disse  medisinene.

I begynnelsen av 2016 begynte Cannabis Science å rekruttere til en studie om inhalerte cannabispreparater for pasienter med astma og lungesykdommer  som  KOLS.

Cannabis Science  er i tillegg  ikke  det primære  selskapet som analyserer de transdermale anvendelsene av cannabis. Marys Medicinals var  det primære  å levere  cannabis-tilført smertestillende medikamenter til pasienter.

kilde:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com