Norway

Hyperbariske oksygentanker funnet for å behandle og kurere fibromyalgi

Gjennom fibromyalgiens historie har denne sykdommen vært merkelig vanskelig å identifisere og analysere på bakgrunn av at den ved første øyekast ser ut til å være noe annet. Kanskje symptomene dine, inkludert muskel- og skjelettsmerter, tretthet, humørsvingninger og hukommelsestap er veldig vanlige.
For å gi et synspunkt 1 av 70 personer, nesten kvinner, i USA har faktisk fibromyalgi.

Det er imidlertid ikke overraskende nyheter for oss alle. For de som har denne forferdelige tilstanden, har hyperbar oksygenbehandling gjort noen banebrytende endringer i medisinen. Kvinner som prøvde hyperbariske oksygenbehandlinger var i stand til å redusere eller eliminere kravene til smertestillende medisiner helt, fant forskerne fra Tel Aviv University.

Ifølge forskernes tro er hovedårsaken til fibromyalgi en forstyrrelse av hjernemekanismene som er ansvarlige for å behandle smerte.

“For meg, som lege, er det viktigste funnet at 70 prosent av pasientene kan komme seg etter fibromyalgisymptomene. For forskningsverdenen er det mest overraskende funnet at vi har vært i stand til å kartlegge de funksjonssviktende hjerneområdene som er ansvarlige for syndromet… Inntaket av [smertemedisinen de tok] lindret smerten, men det reverserte ikke smerten. betingelse. Men hyperbariske oksygenbehandlinger reverserer faktisk tilstanden …

Hyperbariske oksygenbehandlinger er designet for å adressere den faktiske årsaken til fibromyalgi – patologien til hjernen som er ansvarlig for syndromet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *