Danish

Hyperbariske ilttanke fundet til at behandle og helbrede fibromyalgi

Gennem fibromyalgiens historie har denne sygdom været underligt svær at identificere og analysere på baggrund af, at det ved første øjekast ser ud til at være noget andet. Måske er dine symptomer, herunder muskel- og skeletsmerter, træthed, humørsvingninger og hukommelsestab meget almindelige.
For at give et synspunkt, har 1 ud af 70 mennesker, næsten kvinder, i USA faktisk fibromyalgi.

Det er dog ikke overraskende nyheder for os alle. For dem, der har denne forfærdelige tilstand, har hyperbar iltbehandling gjort nogle banebrydende ændringer i medicin. Kvinder, der prøvede hyperbar iltbehandling, var i stand til at reducere eller eliminere deres behov for smertestillende medicin helt, fandt forskerne fra Tel Aviv University.

Ifølge forskere er hovedårsagen til fibromyalgi en forstyrrelse af de hjernemekanismer, der er ansvarlige for at behandle smerte.

“For mig som læge er det vigtigste fund, at 70 procent af patienterne kan komme sig over deres fibromyalgisymptomer. For forskningsverdenen er det mest overraskende fund, at vi har været i stand til at kortlægge de dysfunktionelle hjerneområder, der er ansvarlige for syndromet… At tage den [smertemedicin, de tog] lindrede smerten, men det vendte ikke smerten. tilstand. Men hyperbariske iltbehandlinger vender faktisk tilstanden …

Hyperbariske iltbehandlinger er designet til at behandle den faktiske årsag til fibromyalgi – patologien i hjernen, der er ansvarlig for syndromet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *