Dutch

Hyperbare zuurstoftanks blijken fibromyalgie te behandelen en te genezen

Door de geschiedenis heen van fibromyalgie is deze ziekte vreemd genoeg moeilijk te identificeren en te analyseren geweest, omdat het op het eerste gezicht iets anders lijkt te zijn. Misschien komen uw symptomen, waaronder pijn aan het bewegingsapparaat, vermoeidheid, stemmingswisselingen en geheugenverlies, heel vaak voor.
Om een ​​standpunt te geven: 1 op de 70 mensen, bijna vrouwen, in de Verenigde Staten heeft daadwerkelijk fibromyalgie.

Het is echter geen verrassend nieuws voor ons allemaal. Voor degenen die aan deze vreselijke aandoening lijden, heeft hyperbare zuurstoftherapie een aantal baanbrekende veranderingen in de geneeskunde teweeggebracht. Vrouwen die hyperbare zuurstofbehandelingen probeerden, konden hun behoefte aan pijnmedicatie volledig verminderen of elimineren, ontdekten de onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv.

Volgens onderzoekers is de belangrijkste oorzaak van fibromyalgie een verstoring van de hersenmechanismen die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van pijn.

“Voor mij als arts is de belangrijkste bevinding dat 70 procent van de patiënten kan herstellen van hun fibromyalgiesymptomen. Voor de onderzoekswereld is de meest verrassende bevinding dat we de disfunctionele hersengebieden die verantwoordelijk zijn voor het syndroom in kaart hebben kunnen brengen. Het innemen van de [pijnmedicijnen die ze slikten] verlichtte de pijn, maar de pijn werd niet ongedaan gemaakt. voorwaarde. Maar hyperbare zuurstofbehandelingen keren de aandoening feitelijk om…

Hyperbare zuurstofbehandelingen zijn ontworpen om de werkelijke oorzaak van fibromyalgie aan te pakken: de pathologie van de hersenen die verantwoordelijk is voor het syndroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *