Danish

Hvis du elsker en person med fibromyalgi, skal du huske på, at de lider af intens smerte, der varierer fra dag til dag og fra time til time.

Hvis du elsker en med fibromyalgi, oplever du intens smerte, der varierer fra den ene dag til den anden og fra den ene time til den anden. Det kan vi ikke forudsige. Så vi vil have dig til at forstå, at nogle gange skal ting aflyses i sidste øjeblik, og det generer os lige så meget, som du gør.

Vi ønsker, at du skal vide, at vi skal lære at acceptere vores krop med dens grænser, og det er ikke nemt. Der findes ingen kur mod fibromyalgi, men vi forsøger at lindre symptomerne hver dag. Vi beder om ikke at lide under dette.

Mange gange føler vi os overvældet og kan ikke klare mere stress, end vi gør. Hvis det er muligt, så lad være med at tilføje mere stress til min krop.

Selvom vi ser godt, har vi det ikke godt. Vi har lært at leve med konstant smerte det meste af tiden. Når du ser os glade, betyder det ikke nødvendigvis, at vi ikke har problemer, det beskæftiger vi os kun med. Nogle mennesker tror, ​​at vi ikke kan være så dårlige, hvis vi er gode. Smerte er ikke Det er en “usynlig” kronisk sygdom, og det er ikke nemt for os at have det.

Forstå venligst, for vi kan ikke arbejde, og vi er ikke dovne. Vores træthed og smerter er uforudsigelige, og det er derfor, vi er nødt til at tilpasse vores livsstil. Noget, der virker simpelt og nemt at gøre, er ikke for os og kan forårsage meget træthed og smerte. Ikke nødvendigvis noget, vi gjorde i går, vi kan gøre det i dag, men det betyder ikke, at vi heller ikke kan gøre det.

Nogle gange er vi deprimerede. Hvem ville ikke blive deprimeret af en stærk og konstant smerte? Det har vist sig, at depression forekommer med samme hyppighed ved fibromyalgi som ved enhver anden kronisk smertetilstand. Det gør ondt på os at være deprimerede, men vi er deprimerede af smerten og manglende evne til at gøre det, vi har brugt. Vi har det også dårligt, når der ikke er støtte eller forståelse fra læger, familie og venner. Forstå venligst, med din støtte og din hjælp mindske min smerte.

Mens vi sover hele natten, hviler vi ikke nok. Mennesker med fibromyalgi har en dårlig søvnkvalitet, hvilket får de værste daglige smerter til at sove dårligt.

For os er det ikke nemt at blive i én position (selv sæder) i lang tid. Det giver os mange problemer, og det tager os tid at komme os. Hvorfor ikke forlade nogle aktiviteter, vi ved, at denne faktor ville skade os. Nogle gange er vi gode til at vide, hvilke konsekvenser det vil få.

Vi går ikke amok, hvis vi nogle gange glemmer simple ting, hvad vi siger, nogens navn eller vi udtaler det forkerte ord. Det er kognitive problemer, der er en del af fibromyalgi, især på dage, hvor vi har mange smerter. Det er noget mærkeligt for dig og mig. Men vi griner sammen og hjælper med at bevare vores sans for humor.

De fleste mennesker med fibromyalgi er meget fortrolige med denne tilstand, nogle læger og andre, fordi vi er blevet tvunget til at uddanne os selv til at forstå vores krop. Så venligst, hvis du tilbyder mig en “kur”, så lad være med at gøre det. Ikke fordi jeg ikke sætter pris på din hjælp eller ej, men fordi jeg holder mig orienteret og har prøvet mange ting.

Vi er meget glade, når vi har en dag med lidt eller ingen skade, når vi sover, når vi gør noget, som vi ikke har opnået i lang tid, når vi forstår det.

Vi sætter stor pris på alt, hvad du har gjort og kan gøre for mig; Herunder dine bestræbelser på at informere og forstå. De små ting betyder meget for mig, og jeg har brug for dig til at hjælpe mig. Vær venlig og tålmodig. Husk, at i denne stadig trætte krop er jeg stadig. Jeg prøver at lære at leve dag for dag med mine nye grænser og bevare håbet i morgen. Hjælp mig med at grine og se de vidunderlige ting, som Gud giver os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *