Norway

Tenåringsmors Jenelle Evans avslører at hun har fibromyalgi: “Jeg ligger i sengen og gråter”

Jenelle Evans Eason  har en helsediagnose etter år med smerter og tester.

Den tidligere  Teen Mom 2  avslørte at hun har blitt diagnostisert med fibromyalgi i et eksklusivt intervju med E! Nyheter.

“Så lenge jeg kan huske, ville jeg fått ekstremt vond spenningshodepine og smerter i hele kroppen – som om jeg hadde influensa, men ikke var syk,” husket Jenelle, og avslørte også at hun hadde bihuleproblemer og nakke- og ryggsmerter, blant annet problemer.

«Hele kroppen min får så vondt, og noen ganger ligger jeg i sengen og gråter. [I] lang tid var det ingen som trodde på symptomene mine før jeg nylig fikk en ny mening fra en ny nevrolog.”

Trebarnsmoren, 30, har delt helsereisen sin på YouTube. I mars 2021 uttalte hun hvordan halsen hennes i flere måneder “fortsatte å sprekke om og om igjen” og at hun led av hodepine.

“Å leve livet hver dag er utfordrende,” sa hun til utsalgsstedet, “fordi jeg bare har litt energi til å kunne få arbeidet mitt gjort og deretter [må] legge seg tidlig på grunn av hodepine eller kroppssmerter.”

Jenelle fortsatte og delte:  «Jeg vet nå hvorfor kroppen min oppfører seg som den gjør, og det forklarer mye. Jeg visste aldri hva fibromyalgi var før legen min diagnostiserte meg.»

For å håndtere symptomene hennes planlegger beboeren i North Carolina å endre kostholdet. 

“Jeg forsker nå på matvarer å holde meg unna og matvarer som er gunstige for tilstanden min,” sa hun.

Jenelle avslørte hvordan ektemannen  David Eason  har vært “superstøttende”, ved å kjøre henne til legen hennes og hjelpe til med matlaging og rengjøring. Hun avslørte også hvordan hun diskuterer helseproblemene sine med sønnene  Jace (12),  Kaiser (7) og datteren  Ensley (5).

“Jeg vil at barna mine skal vite at noen dager er gode og noen dager er dårlige med fibromyalgi,” sa Jenelle. “Vær så snill å ha tålmodighet med meg på mine dårlige dager, og jeg lover å gjøre det opp til deg på mine gode dager,” sa hun. “Jeg har private samtaler med barna mine om helsen min og lar dem vite at de ikke trenger å bekymre seg, noen dager vil ikke være bra, men jeg kommer meg gjennom det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *