Danish

Teen-mors Jenelle Evans afslører, at hun har fibromyalgi: ‘Jeg ligger i sengen og græd’

Jenelle Evans Eason  har en helbredsdiagnose efter mange års smerter og tests.

Den tidligere  Teen Mom 2  afslørede, at hun er blevet diagnosticeret med fibromyalgi i et eksklusivt interview med E! Nyheder.

“Så længe jeg kan huske, ville jeg få ekstremt slem spændingshovedpine og ondt i hele kroppen – som om jeg havde influenza, men ikke var syg,” huskede Jenelle og afslørede også, at hun havde bihuleproblemer og nakke- og rygsmerter, bl.a. problemer.

“Hele min krop får så ondt, og nogle gange ligger jeg i sengen og græd. [I] lang tid var der ingen, der troede på mine symptomer, før jeg for nylig fik en anden mening fra en ny neurolog.”

Mor til tre, 30, har delt sin sundhedsrejse på YouTube. I marts 2021 udtalte hun, hvordan hendes hals i flere måneder “blev med at revne igen og igen”, og at hun led af hovedpine.

“At leve livet hver dag er udfordrende,” sagde hun til forretningen, “fordi jeg kun har en lille smule energi til at kunne få mit arbejde gjort og derefter [nødt] til at gå tidligt i seng på grund af hovedpine eller smerter i kroppen.”

Jenelle fortsatte og delte:  “Jeg ved nu, hvorfor min krop opfører sig, som den gør, og det forklarer meget. Jeg vidste aldrig, hvad fibromyalgi var, før min læge diagnosticerede mig.

For at håndtere sine symptomer planlægger beboeren i North Carolina at ændre sin kost. 

“Jeg forsker nu i fødevarer, jeg skal holde mig væk fra, og fødevarer, der er gavnlige for min tilstand,” sagde hun.

Jenelle afslørede, hvordan hendes mand  David Eason  har været “superstøttende” ved at køre hende til hendes lægebesøg og hjælpe med madlavning og rengøring. Hun afslørede også, hvordan hun diskuterer sine helbredsproblemer med sine sønner  Jace , 12,  Kaiser , 7, og datteren  Ensley , 5.

“Jeg vil have, at mine børn skal vide, at nogle dage er gode og nogle dage er dårlige med fibromyalgi,” sagde Jenelle. “Vær venlig at have tålmodighed med mig på mine dårlige dage, og jeg lover at gøre det op til dig på mine gode dage,” sagde hun. “Jeg har private samtaler med mine børn om mit helbred og fortæller dem, at de ikke behøver at bekymre sig, nogle dage vil ikke være gode, men jeg kommer igennem det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *