Dutch

Jenelle Evans van tienermoeder onthult dat ze fibromyalgie heeft: ‘Ik lag in bed en huil’

Jenelle Evans Eason  heeft een gezondheidsdiagnose na jaren van pijn en testen.

De voormalige  Teen Mom 2  onthulde dat bij haar de diagnose fibromyalgie is gesteld in een exclusief interview met E! Nieuws.

“Zolang ik me kan herinneren, kreeg ik extreem zware spanningshoofdpijn en pijn in het hele lichaam – alsof ik griep had, maar niet ziek was”, herinnert Jenelle zich, en onthulde ook dat ze onder meer sinusproblemen en nek- en rugpijn had. problemen.

“Mijn hele lichaam krijgt zoveel pijn en soms lig ik in bed en huil. [Lange] tijd geloofde niemand mijn symptomen totdat ik onlangs een second opinion kreeg van een nieuwe neuroloog.

De moeder van drie, 30, heeft haar gezondheidsreis op YouTube gedeeld. In maart 2021 verklaarde ze dat haar nek maandenlang “steeds maar weer kraakte” en dat ze last had van hoofdpijn.

“Elke dag het leven leiden is een uitdaging,” vertelde ze de outlet, “omdat ik maar een klein beetje energie heb om mijn werk gedaan te krijgen en dan vroeg naar bed moet vanwege hoofdpijn of pijn in het lichaam.”

Jenelle ging verder en deelde:  “Ik weet nu waarom mijn lichaam zich gedraagt ​​zoals het doet en het verklaart veel. Ik wist nooit wat fibromyalgie was totdat mijn dokter me diagnosticeerde.”

Om haar symptomen te beheersen, is de inwoner van North Carolina van plan haar dieet te veranderen. 

“Ik onderzoek nu voedingsmiddelen om bij weg te blijven en voedingsmiddelen die gunstig zijn voor mijn toestand,” zei ze.

Jenelle onthulde hoe haar man  David Eason  “super ondersteunend” is geweest door haar naar haar doktersafspraken te rijden en te helpen met koken en schoonmaken. Ze onthulde ook hoe ze haar gezondheidsproblemen bespreekt met haar zonen  Jace , 12,  Kaiser , 7, en dochter  Ensley , 5.

“Ik wil dat mijn kinderen weten dat sommige dagen goed en sommige slecht zijn met fibromyalgie,” zei Jenelle. “Heb alsjeblieft geduld met me op mijn slechte dagen en ik beloof dat ik het goed zal maken op mijn goede dagen”, zei ze. “Ik heb privégesprekken met mijn kinderen over mijn gezondheid en laat ze weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken. Sommige dagen zullen niet goed zijn, maar ik kom er wel doorheen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *